ARDAHAN / MERKEZ - TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

İNÖNÜ MAH. BERFİN1 SK. NO 2 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ARDAHAN
Vizyon
Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrencinin, mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak.
Misyon
Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Beyaz Bayrak, Spor dereceleri, Resim, Kompozisyon, Şiir dereceleri vb.
Doğalgaz - Kalorifer
Ulaşım
Yürüme mesafesinde olan okulumuza ayrıca şehiriçi dolmuş servisleri de bulunmaktadır.
İnönü Mahallesi Berfin1 sokak İç Kapı No:1 Merkez/ARDAHAN
İl merkezine 3 Km mesafede
Futbol,Basketbol,Futsal vb. Alanlarda İl Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler