ARDAHAN / MERKEZ - TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

OKULUMUZ TARİHÇESİ

Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, eğitim öğretime 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında başlamıştır. Okulumuza, okulumuzun çevresinde oturan ailelerin çocuklarının yanında 9 adet köyden 200 öğrenci taşımalı eğitim kapsamında gelerek eğitim –öğretim görmektedir. Öğretim şekli tam gündür.

Okulumuz, eğitim-öğretime başladığı günden bugüne kadar birçok öğrencimizi hedeflediği liselere gitmeleri konusunda başarılı çalışmalar yürütmüştür. Öğrencilerimiz il dışında veya ilimizde bulunan fen lisesine sınav puanı ile yerleşmişlerdir.

Okulumuzun bahçesi de eğitime oldukça elverişlidir. Öğrenciler ders dışı zamanlarında bahçede eğlenceli vakit geçirmektedirler. Spor Toto tarafından okulumuzun bahçesinde yapılan kapalı halı saha hem okulumuzun öğrencilerinin hem de çevremizdeki imkanları kısıtlı vatandaşlarımızın spor yapmaları için kullanılmaktadır.

Okulumuzda, kapalı halı saha, çok amaçlı salon, kütüphane, fen laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı,1978 m2   bahçe ve kantin bulunmaktadır.

Yayın: 25.12.2012 - Güncelleme: 17.12.2023 21:10 - Görüntülenme: 1550